2022-06-02 07:34:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Lelked forrong, szívedet elárasztják az indulatok

Napi horoszkóp június 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egy kissé eluralkodott a káosz körülötted, de ma lehetőséged lesz rá, hogy úrrá legyél rajta, mert a Merkúr végre előreindul. Akár a fizikai létben lesz kuszaság, akár a lelkedben, most egy nagy söpréssel tiszta terepet teremthetsz. És újra berendezkedhetsz benne.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Lelked forrong, szívedet elárasztják az indulatok. Minden, ami veled történik, most elsősorban érzelmileg érint. Talán nem vagy képes teljesen felmérni, mi is történik veled, de bízz az intuíciódban: hamarosan megtalálod a helyes utat.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr végre előreindul, és elsimítja az elmúlt három hét feszültségeit. Beindulnak végre az ügyeid, és szabadon dönthetsz egy sor kérdésben, mert nem korlátoznak már a körülmények. A hétköznapi ügyek is sokkal könnyedebbé válnak.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagy pénzügyi terveid vannak; ezek nagy része reális, de van olyan is, ami illuzórikus, ködös. Vágyaid nem reménytelenek, csak éppen meg kell találnod a megfelelő partnert a tárgyaláshoz. Ez nem kis feladat, de fő a bizalom.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr végre előreindul a mai napon. Végre megszűnnek azok a gátló tényezők, amik visszafogták az ügyeid elintézését. A pénzügyeidre is jól hat az előreinduló Merkúr, és a hétköznapokat is jelentősen megkönnyíti.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Talán kicsit több reményt fűzöl a jelenlegi karrierterveidhez, mint ami reális. Nem arról van szó, hogy nem érheted el: inkább arról, hogy most először a magánélet rendezése a fontos, és utána, megnyugodva kellene a munkahelyi célokat újragondolni. Pénzügyekben a hosszú böjt után végre kedvező fordulatot hozhat ez a nap.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mostanság talán kicsit sok kötelezettséget vállaltál, és most nyögsz a terhek alatt. Úgy érzed, elvesztél a tennivalók tengerében. Ma viszont végre előreindul a Merkúr, és a következő napokban egy jelentős tehertől szabadulsz meg.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az Ikrek újhold nem az év legkönnyebb időszakát jelzi számodra. Ugyanakkor érzelmi szinten átalakulásokra számíthatsz, mély kötődés is kialakulhat valakivel kapcsolatban. Anyagilag is előnyöket ígér a közös kassza kezelésében. Ha most indul valamilyen kapcsolatod, az nagyon szenvedélyes lesz, talán túlzottan is, és nem mentes a féltékenységtől, birtoklási vágytól, manipulációtól sem. Munkádban ugyanakkor kedvező lehetőségekre számíthatsz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Merkúr ma végre előreindul. Hiába a jó kollégák és a kellemes környezet, mégis kezded tehernek érezni a munkát, amit éppen végzel. Mielőtt álláskeresésbe kezdenél, beszélj a főnököddel, talán ő is épp alkalmas embert keres valami jobb pozícióra.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Úgy érzed, szükséged lenne valami változásra, újításra. Csak arra nem tudsz még rájönni, hogy miben is kellene változtatni. Az utóbbi időben túl sokfelé kapkodtál, de valahogy semmit sem fejeztél be. Kezdd egy félbehagyott dologgal.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hessegesd el a borús gondolatokat, legyél képes meglátni, milyen szerencsés és boldog is vagy. Ha még egy kis mosolyt is megengedsz magadnak, mindjárt mindenki kedvesebb lesz hozzád. Egy váratlan találkozás pedig megalapozhatja a jövődet.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Most semmi sem lehetetlen, ez a nap alkalmas a reménytelen ügyek elintézésére is! Talán még azokkal is elfogadtatod az akaratodat, akik eddig nemigen szíveltek. Barátaid pedig most is, mint mindig, mindenben támogatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: